Anna tipsar

1. Les Liasons dagereuses - eller Farliga förbindelser det svenska namnet som jag önskar att jag aldrig hört men nu har jag det och ni med. Såhär står det på baksidan "Farliga förbindelser är berättelsen om markisinnans djävulska hämnd på en älskare som svikit henne. För att åstadkomma denna hämnd är hon tvungen att manipulera två unga människor till att bli hennes lydiga redskap. Det är den unga och oskuldsfulla Cécile och dennas renhjärtde tillbedjare Danceny. Utan några som helst samvetsbetäkligheter drar marksinnan in dem i det erotiska marionettspel som hon iscensätter och som är en del av henne infernaliska plan." 
Det är 480 sidor i brevform endast. Boken utgavs 1782. Läs den.

2. Thereres Raquin av Émelie Zola. Denna bok kommer ifrån 1867 och "Är en naturalistisk skildring av bland annat begär, passion, otrohet, mord, kärlek och hat" Massa massa massa ångest. Men klart läsvärd. Fascinerande språk. Dock översatt till svenska då som den fuskare som jag är

3. 

tjaaaaaa


the winner takes it all

New update about my fabulous life!!! JAG VANN RIMTÄVLINGEN. Nöjdaste tjejen of all time. Okej två antivirusprogram till ett värde av 1800 till mig (random vaddå?)
Number 2 exiting thing. Får en massa spännande frågor på mailen om mina allergier, kanske är en familj som undrar ifall de står ut med ett allergimongo ett år. Min hotmail-inkorg brinner alltså för tillfället!

Annars då? Joo jag är sjuk tröstäter glass som vanligt tittar på julkalendern istället för att plugga (vilket jag verkligen verkligen verkligen borde) Har plugg från tårna till öronen typ. OCH! Ännu en spännande sak. Jag har kommit upp till resten av mänsklighetens teknik nivå och inhandlat en iphone. Wohooo ska aktivera den imorgon! Kommer att ha tappat den och gjort sönder den innan söndag typ. Sönder söndag det ser ju till och med likt ut. AJA

Förövrigt söker jag dejt till nästa torsdag du kan få timlön. Det var allt. Adios Amigos

trött

Kul att gå tvär och ha så onödiga lektioner att det är mer värt att plugga hemma. Gott att vara slappaste tjejen och äta nudlar & hallon-saltlakritsglass till lunch. Trevligt att jag ska jobba ikväll. Hetskollar min mejl en gång var tionde minut. Får varken svar på vart jag ska spendera nästa år eller ifall jag vunnit rimtävlingen för ett antivirusprogram. Istället vill bank of china ägaren göra 17 miljonerdollarsaffärer med mig. Fast bara ifall jag lämnar ut alla mina personuppgifter då. 

RSS 2.0