efterfrågad update

Okay, så här har vi en liten uppdatering om mitt liv. Hmm vart ska jag börja, jo som en äkta swede med vädret såklart! Det är storm så att säga. Tog en promenad med hunden längs westcliff idag och jag var tvungen att pressa ihop munnen för mitt dreggel blåste bort, på riktigt. I alla fall, så vandrar jag med stor möda ett steg i taget och fascineras av de gigantiska vågorna. Så ser jag det ofattbara, ett uppenbart självmorsförsök. Stod och tittade på honom en stund, ibland flög han flera meter upp i luften och kraschlandade!!! Sedan gick jag hem med stor entusiasm och berättade om detta för min värdpappa, och han svarade väldigt oberört att det måste jag testa innan jag åker hem. Aldrig, säger jag, aldrig. Nummer två i listan kan få handla om mat, för det gillar jag. I måndags gjorde jag och Courtney hemgjord amerikansk sushi. Jag lade till amerikansk av den enkla anledningen att det var bacon och potatischips i dem. Hur vidrigt det här än låter så var det himmelskt gott. Insåg förresten vilken amerikan jag har blivit när jag kom på mig själv med att VÄLJA att ha majonäs på mackan istället för smör, när båda alternativen existerade. Det går utför med mig. När vi ändå pratar om mat kan jag inte äta hemma längre utan att då dåligt samvete, jag har en liten tiggare som stirrar på mig med sina blanka hundögon konstant. Så fort jag närmar mig kylskåpet flyger han fram och sitter där och tittar på mig. Tack Sirius, du kommer att rädda min vikt. Sedan kan vi återgå till julfirandet, och firande i allmänhet faktiskt. Husen är SÅ FINA. Särskilt när det är mörkt. Annars så är det middagsbjudningar i vårt hus eller familjevänners hus varje kväll, vilket är väldigt mysigt. Lite omtumlande ibland, kommer inte ihåg ett endaste namn. Ikväll har vi haft hela släkten på besök och jag har suttit och lyssnat på diskussioner om allt mellan himmel och jord. I alla fall är jag otroligt tacksam för att jag bor med dessa underbara människor, kan inte säga det tillräckligt många gånger. Är också otroligt tacksam för Eileens tidigare arbete som bröllopstårtsbakare. Vi behöver inte gå in på mer detaljer än så. Och ja, det var längesedan jag blev så excited som när jag upptäckte Santa Cruz secondhandsutbud av ugly christmas sweaters. Det är billigt, trots det går pengarna till behövande människor, och det fanns så mycket fula tröjor!! Jag fick kämpa emot alla mina inre röster för att inte köpa hem en för varje kalenderlucka. Köpte faktiskt ingen alls, men jag kunde inte hålla mig utan köpte denna fantastiska tröja som får mig att se ut som en födelsedagspresent. Den är varm och gosig nu i stormen, och jag har fått alldeles för många komplimanger för den idag, älskar amerika. 


Okej, så går vi på avslut. Imorse var vi på bio alla seniors, vilket hade varit en bra idé ifall den inte börjat klockan 8. Det var förfärligt. Vi såg Lincoln. Början och slutet var bra, missade dock av en outgrundlig anledning en del avgörande delar i mitten. Efter det gick vi direkt på lunch, och jag hade faktiskt en lunchdejt. Woho! Den var bra, tror jag. Blir lite nervös av att tänka på det. Sedan fortsatte skoldagen som vanligt, gör ett arbete om Sverige i min government tillsammans med landhajarna nedan. Visste ni att Sverige har flest Mcdonalds i hela Europa? Nu vet ni. Ps, jag har inte ätit på Mcdonalds en enda gång sedan jag kom hit, så det så. Ds. 


Snart äre jul

Min skoldag idag var helt fantastiskt. Var avregistrerad från skolan, alla trodde att jag befann mig i Sverige, så när jag plötsligt traskade in i klassrummet möttes jag av skrikande och kramar. Kände mig så himla uppskattad och det var bara jättefint. Det som nyss var vardag upptäcker jag nu på nytt. Ja, nu antar jag att det bara är att börja julfirandet som en äkta amerikanare, här går vi hårt!


nätter

hittade något jag skrev i januari, alltså för nästan ett år sedan, som jag tänkte att jag kunde publicera 

Vad finns kvar av mig när allt slits ifrån mig? När skyddet från kanterna tas bort och jag slår emot dem ensam i strålkastarljus. Jag kan se min spegelbild så tydligt i era ögon. Hos er är morgondagen en omfamning. Faller jag så landar jag mjukt på det rum som lämnats för mig. 2012 är året då jag bygger mig ett eget rum på en plats som inte existerade i begynnelsen. Jag måste lära mig att flyga utan era vingar. Jag kommer att vara rädd. Men i den fullständiga ensamheten ska jag möta blicken av en främling och då kanske jag inser vilken färg mina väggar har. Där, allena, utblottad, är jag beroende av mina kvarlevor. Trasiga eller hela. Det är dags för oss att hitta oss själva nu. Bestämma oss för hur vi vill leva våra liv. Tänk ifall man tar sitt sista andetag och inser att man aldrig någonsin har levt. Kom igen, nu gör vi saker som vi kan ångra den dagen. Nu gör vi saker som får oss att le när vi tänker tillbaka på dem. Utmanar vardagen som i sin grå-skala hotar färgpaletten som kommer att symbolisera insikter och upplevelser.

Jag har ett nyårslöfte faktiskt. Det är att aldrig tappa bort den jag är ensam mitt i natten.

Buggy boarding

Fyndade en våtdräkt, och nu ska jag och Zane lära oss surfa!! Mjukstartade lite med buggy boarding, SÅ ROLIGT!!! Alltså på riktigt, känslan när man blir fångad av en våg första gången och bara flyger fram (avslutades dock varenda gång med att jag flög av brädan, trycktes ner under vattnet och svalde halva havet och jag tror jag hade med mig halva stranden hem i mitt hår, men de sekundrarna av action var värt allt. Ska vänja mig vid känslan av att jag ska dö snart, och sedan ska jag ragga upp en surfare som kan ge mig riktiga lektioner!


I'm home again

När jag åkte tillbaka till Santa Cruz idag var det som att jag såg allting för första gången. När jag lämnade det senast öste regnet ner, men idag så sken solen. Min nya värdfamilj är helt fantastisk. Sådana underbara människor. Detta är precis så bra som jag drömde om att det skulle vara innan allting hände. På bilden till vänster är min nya syster Zane, och till höger är hennes vän Ruby. Idag blev jag visad mina två nya hem, jag fick två på en gång nämligen. Det roliga är att ett av dem har jag passerat varje dag på vägen hem från skolan och fantiserat om hur det skulle kännas att bo där. Ska visa er bilder sedan, så himla fint. Sedan tog vi en promenad med min nya hund, som ni kan se nedan var det en fantastisk dag, och så avslutade vi med att gå på bio. I det stora hela, underbar dag, är så tacksam för att jag får denna andra chans. 


Bellmys

Vaknade precis och sitter och myser med Bella. Min nya familj ringde och var underbara, de hämtar mig om två timmar. Ska packa ihop mina saker, duscha och äta frukost. Hoppas att allting kommer att bli bra nu. 


Thanksgiving

Mitt huvud är kaos. Ena sekunden är det enda jag vill att sätta mig på ett plan hem till mamma och pappa, nästa får jag ångest av att tänka på att jag fortfarande kan åka hem närsomhelst. Känns som att jag aldrig kommer att kunna slappna av, eller lita på någon. Åtminstone har orsaken till mitt magont nu gått över från nervositet till överfylldhet. Jag håller på att spricka. Maten var fantastisk. Har också tittat på skräckfilm. Blundande mer än vad jag tittade dock. 

 

Thanksgiving preparation

 
Fick tillbaka livslusten och insåg att jag trivs himla bra här! Har tre fina rumskompisar - Bella, Jonas och Gidget, här har ni dem i samma ordning;Bella är världens finaste katt, hennes hår är överallt dock. Jonas kommer från Norge. Jag och Gidget håller på att laga mat för fullt, nu tar vi en liten paus, sedan ska vi till affären igen och handla vad vi glömde, och sedan fortsätter vi igen (notera att klockan är 00:44 här just nu) Hon är underbar! På bilden ser ni världens godaste sweet potato pie som jag ska laga till er hemma i Sverige sedan. Har två nätter kvar här, imorgon är det thanksgiving, och sedan på fredag kommer min nya familj och hämtar mig! Mår så himla bra!

Lärdom

Okej, jag har en hel del att förklara. Mina senaste två dygn har inneburit fullständig kaos. I måndags ringde de till mig för att gratulera mig för min nya familj, trodde jag, eftersom det var så samtalet började. I själva verket gick samtalet ut på att lura mig att berätta att jag druckit alkohol så att de kunde skicka hem mig. När samtalet var över förstod jag ingenting. Jag rusade ut till Andrea och vi hade ett stort bråk eftersom jag försökte få henne att ta någon form av ansvar, vilket hon inte gjorde, jag ringde (efter många om men på grund av att jag inte hade en fungerande telefon och Andrea vägrade mig låna sin) tillbaka och försökte förgäves förklara att det blivit ett missförstånd. Istället anklagade de mig för att vara oförskämd mot Andrea, så de tog ifrån mig alla kommunikationsmöjligheter, och jag spenderade en ångestfull natt ensam med mina tankar i mitt rum, tills igår på morgonen då Andrea körde mig till min area representive. I fick sitta i baksätet, jag var förbjuden att prata med henne under hela bilresan. När jag kom hit behandlade de mig som en kriminell. Det bor redan en norsk utbytesstudent här, honom pratade de med i enrum medans jag fick vänta utanför. De förbjöd oss att prata med varandra om annat än "vardagliga saker", de förmanade mig att inte påverka honom med mitt dåliga inflytande, och de uppmuntrade honom att hålla sig borta från mig. Jag kontaktade mina föräldrar direkt när jag kom fram trots att de förbjudit mig, och skickade brev med min version av händelsen till min svenska organisation och till mina amerikanska vänner. Courtneys föräldrar kontaktade organisationen, skolan, myndigheter, och explorius väntade med att boka mina flygbiljetter hem. Igår kväll hade jag accepterat mitt öde, jag var säker på att jag skulle sitta på ett plan hem innan veckan var slut, men imorse väcktes jag av ett telefonsamtal från organisationen, för första gången i deras historia har de omvärderat fallet och ändrat sig. Jag får stanna i Santa Cruz, jag får flytta in hos den familjen som var tänkt från början, och allting kommer att bli bra igen. På ett sätt vill jag glömma att de senaste två dagarna någonsin existerat, för det har varit fruktansvärt jobbigt. Men jag är också tacksam, för första gången inser jag på riktigt hur mycket Santa Cruz och alla människor där betyder för mig. Jag har också lärt mig att man alltid ska vara på sin vakt och aldrig lita på någon. Jag ska stanna här hos min area rep i några dagar, sedan ska jag återvända till Santa Cruz, och jag ska göra det här till det bästa året i mitt liv. 

luckiest girl in the world

JAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG HAR EN FAMILJ SKA FLYTTA IN NÄSTA VECKA JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!! 

Bettys

Mina senaste dagar har varit... jobbiga. Fjärilarna i magen har nästan fladdrat sönder mig inifrån. Har förmodligen en ny värdfamilj om två timmar. Andrea är iväg på ett möte nu. Det är dock ännu inte 100% säkrat, men det ser ljust ut. Min lyckokaka igår sa till mig att jag hade en pleasant surprise waiting for me, så jag hoppas att det var detta den syftade på. Ikväll har jag tagit med Andrea och Josephine på en tack-för-allt-middag, för hur det än blir flyttar jag ju. Det känns lite sorgligt att behöva lämna dem. De fick välja precis vilken restaurang de ville, så tar de Bettys burger, typiskt dem. 

Om jag flyttar till den familjen bor jag jättenära denna stranden, vilket är min favorit (dog beach, så mycket glada hundar) så det vore så bra. Håll tummarna för mig. Denna bilden tog jag förresten i veckan. Mitten av november var det visst ja. 
 
 


Jag är så mätt att jag rullar fram, så gottt och amerikanskt och onyttigt underbart
 

helvete

Ett telefonsamtal från ICES och plötsligt finns det inget home. Ska göra mitt bästa för att klara mig ur den här situationen, men det känns tungt. För första gången i mitt liv har jag ingen att luta mig tillbaka mot utan jag måste klara av det här på egen hand. Förhoppningsvis slutar det bra, men det är så jobbigt just nu. Hittar jag ingen hostfamilj inom en väldigt snar framtid skickar de iväg mig någon annanstans. Då måste jag börja om från noll igen. Jag älskar Santa Cruz, det känns som att jag undermedvetet har älskat denna plats i hela mitt liv. Det sista jag vill är att flytta härifrån. 

home

Alla bilderna är från tumblr. Det är här jag bor

heyyy

På riktigt så började jag med mina läxor vid nio igår, hade en fruktansvärt tråkig economics text att läsa och helt plötsligt så vaknar jag av mitt alarm. Nästa morgon. Sjukaste jag varit med om. Men gjorde den på lunchen idag så klarade mig. Annars har vi haft jordbävningsövning i skolan, det var ungefär lika spännande som sveriges brandövning, förutom att man var tvungen att gömma sig under sin bänk i fem minuter först. Alltså tuggummina. Uhhhh. Kan inte förstå att det är mitten av november förresten. Går fortfarande i klänning och känner mig varm. Saknar höst. Nuu ska jag snart på kickboxning sedan ska jag somna ifrån dagens läxa som är snäppet tråkigare. Ni kan få lyssna på en låt som jag tycker om. Hejsvej


ensamhelg

Okej borde uppdatera om min helg, Har varit så skönt att bo själv att jag nästan vill fortsätta med det. Längtar efter att flytta hemifrån. I lördags var jag på Wizzz, här är jag och Elisa, så fina var viKonserten var jättebra, bästa var publiken, mmhmm. Blir dock lite grinig, när en kille frågar efter ens nummer så förväntar man sig ett lite trevligt sms med en massa artigheter i, men så funkar det inte här, VARJE GÅNG får jag ett "wsup" - det är 4 bokstäver, FYRA. Näää jag får ingen lust. Dock har det hänt så många gånger att jag antar att det är normalt (ja, "I'm from Sweden" funkar lika bra varje gång, kommer sakna att inte kunna använda det som raggningsreplik)och så blev vi mingelfotade litegrann


Igår hängde jag, Morgan, Marley och två pojkar hos mig. Ytterligare en dålig sak med amerikanska killar. De fattar inte signaler. Hamnar i så många awkward situationer som hade kunnat unvikas. I alla fall så sov flickorna här och imorse åkte vi och köpte frukost och sedan åkte vi ner till stranden en stund, nu får vi se vad jag ska hitta på, tänker spara läxorna till sista minuten i alla fall....
 

falling star

Min kväll var ganska värdelös, med två undantag. 
1. När jag ska stiga ur Chase bil i mörkret och lyckas träffa en extremt tjock kille i magen med bildörren. Hahaha han fick inte ens ont dörren bara studsade tillbaka. 
2. Såg ett stjärnfall! Det var så fiiin stjärnhimmel inatt. Var faktiskt kyligt ute och himlen var helt klar. 

Nu ska jag för första gången i mitt liv sova helt ensam i en annan kontinent. Läskigt. Aja, har ju min gosehund och min unicorn. 

eller så kan man äta jordgubbar


real american

Råkade av misstag sätta på camen, det här var synen som mötte mig, borde nog dra ner lite på kalorierna.......


Wiz Khalifa

Okej, Elisa muntrade upp mig lite. Nu ska vi på Wiz Khalifa på lördag!!! 
åh

Idag får ni tyvärr ingen positiv lista. Vädret speglar förresten mitt humör så det spöregnar ute för en gångs skull. Jag får inte bo kvar här länge till, och jag vill verkligen det. Fick precis ett sms av Andrea där hon skrev att hennes chef kommer ringa mig under helgen och prata om framtida hostfamiljer. Kanske inte har skrivit det men det är långhelg här denna helgen och de ska åka bort så jag är ensam hemma, vilket faktiskt känns skönt för jag känner inte riktigt för att prata med dem under dessa omständigheter. Orkar inte flytta, vill inte flytta. Har ju precis börjat känna mig hemma. Det är bara jättejobbigt helt enkelt. 

Listor är kul, del 1

1. Det spelar ingen roll att det är 20-30 grader och strålande sol - solning för nöjes skull är helt enkelt inte aktuellt här, ingen gör det. Det resulterar dock i en väldigt osmickrande solbränna ska jag tala om för er, ni vill inte ens veta. 

2. Kranvattnet smakar ungefär lika gott som barnbassängen på Åbys badhus. 

3. Skoltoaletterna är i bås, är till för dvärgar och har inga lock. 

4. Modet. Det finns två olika alternativ. En varm dag klär sig amerikanska flickor såhär, ett ytterst litet linne som utan undantag visar halva delen av magen, en "kjol" som inte är en kjol utan ett tygstycke runt midjan, oså flipflops. Pannbandet är en bonus, lite mer sällsynt, men det gör succé varje gång det dyker upp.


En "kall" dag ersätts flipflopsen mot ett par uggs. På benen har man antingen endast tights, eller ett par blåa utsvängda jeans, ofta med lite dekorationer på bakfickorna. Och så en sunkig luvtröja på det, gärna med skol/sport/lokala affärer tryck på. 

Såhär ser ALLA ut. Och det är jättefult. Är dock avundsjuk på alla snygga rumpor. 

5. Amerikansk tv. Har försökt några gånger, det är omöjligt, värdelöst. Tror det är reklam var tionde minut. Förresten ser genomsnittsamerikanen på reklam i två år av sitt liv.

6. Polis/brandkår/ambulansbilarna låter så högt att om du inte håller för dina öron när de åker förbi så gör det ont i dem. Alltså visst det är viktigt att lägga märke till dem, men de behöver ju inte ge befolkningen tinnitus för det. Vill tillägga att de åker förbi minst en gång i timmen också. Aj. 

7. Att inte taxen är inräknad i priset på saker man köper från början. Förstår inte poängen!? Det är ju bara så irriterande att aldrig veta vad saker kostar. 

8. Hahah att det står hur mycket kalorier det är på all mat. Vissa kunskaper klarar man sig bättre utan. 

9. Tjejer med pojkvänner. Alltså, de markerar sina revir ska ni veta. Du pratar inte med någon av motsatt kön som är upptagen, har varit nära att hamna i trubbel flera gånger. En gång på halloween hade jag tydligen en diskussion om vampyrtänder två minuter för länge med en okänd kille som jag precis hälsat på, hans flickvän kom fram och knuffade bort mig. Bokstavligt talat. Jag flirtade inte ens! Jag tycker att alla borde ha sin relationsstatus i pannan så att man kan veta innan. 

10. Folk som hälsar med ett What's up? Vet aldrig vad jag ska svara, hatar det. 

Okej, imorgon kommer 10 positiva saker!!! 

mvh neggobruden
 

Obamaaa

Firade valet hela dagen idag. Vi åt hot dogs och drack lemonade i skolan och röstade själva, Obama vann med 23 röster mot 1 i min klass, och vann gjorde han ju sedan också!! Vilken lättnad!! Sitter och väntar på talet. Är dock lite grinig för Californien röstade emot avskaffandet av dödsstraff, de röstade emot proposition 30 - "temporary taxes to fund education" vilket var ett jättebra förslag (update morgonen efter, det gjorde de inte alls, den vann med en liiiten majoritet wohoo!!!), plus att de röstade emot en massa andra bra saker. Så, ja, det var inte så bra. Men ska ändå vara glad. Alla på min facebook är glada, läser roliga statusar som "Well time to unpack my bags, probably wouldn't have liked Canada anyways."  och "Obama rhymes with Ohana. Ohana means family & family means nobody gets left behind. Mitt rhymes with shit." hahah
 
ps. En gång hörde jag Andrea berätta för en vän att det inte gör nåt att jag bor här för att jag tar två minuters duschar och så skrattade de åt mig. Fattade aldrig riktigt, förens nu. Jag har seriöst väntat på att få komma in i badrummet i 40 minuter utan göra min vanliga överdrift. Och duschen är fortfarande på. Hur är det ens möjligt?? Jag behöver gå och lägga mig. Det är sent. Jag behöver också duscha. Varmvattnet kommer vara slut. Åhhhtrött tjej med smutsigt hår som vill duscha
(50 minuter nu, är fascinerad, undrar om någon glömt duschen på och egentligen så sover alla?)

80 degrees (27 grader)

Typiskt mig att lämna kameran hemma när jag verkligen ville ha den. Tur att det finns internet. Ungefär såhär såg min eftermiddag ut, hur var eran?

eh

Sitter i biblioteket. Snoozade i en och en halv timma. Gjorde mig sedan iordning pa 10 min och lyckades glomma alla mina viktiga papper hemma, sa det ar omojligt for mig att fa nagot gjort innan forsta lektionen, sa har lite (mycket) tid att doda. Skolan blockar alla roliga sidor (som inte ar svenska da forstas hehe) Det ar saaaaa fint vader idag. For varmt. Dor. Borde ga och kopa vatten istallet. Hejda.

fall

Tog mig downtown och traskade runt litegrann i det fina vädret. Löven börjar bli orangeröda här också, trots att det är över 20 grader varje dag. Väldigt fint är det! Förälskade mig lite i den här klänningen så den fick följa med mig hem igen. Kommer ju uppenbarligen kunna gå såhär länge till, fast vi ställde faktiskt om klockan till "vintertid" vi också idag! Så nu är det 9 timmars skillnad igen. Antar att båda klockorna till vänster är fel, ska ändra någon dag när jag har lust. Godnatt!


edward scissorhands

Har spenderat ett dygn i min säng nu. Men kände att det behövdes. Igår tittade jag på favoritfilmen och kladdade lite i min sketchbook. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska börja med att ta mig upp härifrån......
halloween part 2

Tog inte så mycket bilder igår, men några kan ni få. Det började som en maskerad men sedan blev det en vanlig fest, min harry kostym var dock väldigt uppskattad, Phoenix kom och sa "everyone is talking about the hot exchange student" hehe. Och detta kan mycket väl bli mina nya favoriter! 


Morsmordre

Nu ska jag ta min Nimbus 2012 och flyga iväg på ytterligare ett halloweenparty, woopwoop
 

lycklig

Alltså ååhh. Jag läser ju en vrålsvår engelskaklass. Oftast dödar den mig, som när det är meningen att vi ska skriva färdiga uppsatser på en halvtimma och inte nog med det sedan tvingas läsa dem högt inför klassen. Förödmjukelsen. Men, jag gillar ju att skriva, så går kvar. Idag efter skolan fick jag tillbaka min första 2 pager, min lärare har så fullt upp att jag knappt kom ihåg att jag skrivit den, MEN JAG HADE SATT 4.5 AV 6 PÅ RATING SKALAN. Alltså, ni förstår inte. Min klass ligger i snitt på 3. Jag var tydligen en av de bästa i hela klassen, och hon hade inte bedömt min text snällare vill jag tillägga, samma scoring guide för mig. Visade för Andrea när jag kom hem, först utbrast hon "Tar du en Advanced Placement class!?" sedan tittade hon snopet på mitt papper och sa "Jag fick aldrig bättre än 3" Jag får en femma ifall jag arbetar med den. Skiner som en sol. Vill skänka ett stort tack till mina föräldrar och deras uppfostran av mig (för det var det texten handlade om) och ett lite större tack till google translate och synonym.com hehe.

Glömde förresten helt av att visa min underbara art-lärare igår!!! Hon var en clownfish (hahah) Dock slog hon inte tjejen som var "A binder full of women" - och jag älskar att jag är tillräckligt insatt i amerikansk politik för att tycka att det var hysteriskt roligt, orkar inte förklara dock. Men det var genialiskt. 
 


... och ytterligare en sak, jag har officiellt röstat. Andrea lät mig fylla i hennes papper!Amnesty kan vara stolt över mig
Best Halloween of my life

Kan inte ens beskriva hur perfekt min halloween har varit, det är onsdag och klockan är alldeles för mycket för att jag ska vara vaken men måste dela med mig. Kvällen började med lite klassiskt trick or treating med dessa skönheterLärde mig av förra gången och skippade det vita sminket hahah, det är jag som har ritat fjärilen på Elisa!Först var vi hemma och delade ut godis till alla som kom och knackade på, och det var en ensam man iförd en scream mask som kom tillbaka 5 gånger som var så läskig!!! Detta var efter andra gången, då vi var helt oförberedda och förväntade oss små söta barn, men så kom han och godiset flög över hela hallen!


Så gick vi ut själva! Alla var så generösa, vi befinner oss på en av de finare gatorna i området (med hus som var heelt sjuka)Vilket också betyder att de går all in i halloweendekorationerna!! Lägg till läskig musik och rökmaskiner på det här så förstår ni. Människorna på balkongen är riktiga människor så ni vet. 


Och här har vi oss!!! 
 


Sedan kom dessa finisar och hämtade upp mig så körde vi först hem till Chris och minglade lite och sedan downtownDär väntade det sjukaste jag sett. Det är mellan 15 000-20 000 utklädda människor som vandrar i en lång parad. Det var helt fantastiskt, har aldrig varit med om någonting liknande! Det fortsätter så långt du kan se, var svårt att få det på bild
 


Jag och Laurel sprang bara omkring och minglade bland alla människor, vissa kostymer var så sjuka, tog kort på några trevliga personer vi stötte på, här är Captain America!Mums, ni skulle sett hans rumpmuskler.......


Och här är min absoluta personliga favorit, finaste jag sett, bästa är att han faktiskt ser ut som honom, Edward Scissorhands!! 
Så, det var det. Har haft den bästa halloween jag kunnat föreställa mig, är så glad över att jag får uppleva detta!!!!!!! Godnatt 

RSS 2.0