FrootLoops

Fortsätter mitt utforskade av den Amerikanska matkulturen och efter x-antal förvånade (förfärade) utrop av människor när de får höra att jag aldrig testat det var jag tvungen att pröva; Frootloops. Förutom att de har en alldeles fantastiskt fin färg smakade det också väldigt gott, så tror faktiskt att detta är någonting som jag kan tänkas fortsätta med (vi ignorerar sockermängden)

Kommer förövrigt att bli tjock i alla fall. Gav upp hoppet igår efter att först ha druckit århundradets godaste mangosmoothie och sedan testat vietnamesisk mat för första gången.
Det. Finns. Så. Mycket. Goda. Saker. 

A little more to the left, That's it!

Körde filmkväll med Andrea igår så har inga bilder att bjuda på. Men innan dess var jag och tog mitt "yearbook photo" Hade precis kommit hem från skolan, bytte kläder lite snabbt och så åkte vi till fotografen. Såg framför mig Sveriges skolfotoprocess och hade inte ansträngt mig särskilt mycket alls. Kom fram och hann knappt kliva innanför dörren innan hetset började. Fem korta asiatiska kvinnor och män sprang omkring som små illrar runt mig, fick fylla i 15 blanketter, de knuffade in mig i ett rum proppfullt med stylingprodukter (och kläder!!) och tittade argt på mig tills jag försiktigt tog lite hårmousse i händerna då de nickade belåtet. Sedan var jag helt plötsligt i ett hemligt uterum med massa blommor, mitt under världens photoshoot, och mellan varje kort sprang en av kvinnorna fram och rättade till mitt hår och mina kläder. So awkward. Ska dit nästa fredag och välja vilken av bilderna jag vill ha. Med tanke på nivån på photoshopen på bilderna på väggarna därinne lär jag vara vrålsnygg. Har aldrig sett så mycket len hud och vita tänder i hela mitt liv. Nu ska jag ner och äta frukost! Ha en fantastiskt lördagskväll mina vänner!Ps. Tack världens bästa mamma för tvättråden, inte lätt att bo själv hehe 
 

AHHHHHH

JAG ÄR SÅ EXALTERAD. Är ju som alla vet en pez-fantast och idag när jag lugnt och stilla vandrar omkring inne på World Market ser jag boxen nedan. Jag frös. Gapade. Stod där i typ 5 minuter och hörde hur hjärtat klappade. Sedan slet jag åt mig paketet och sprang till Andrea, och hon köpte det i tidig julklapp till mig!!! (Har jag sagt att hon är världens bästa?) DET ÄR LIMITED EDITION. Dör. Har ställt upp den så att den är det sista jag ser innan jag somnar.Förövrigt har jag också tillfört lite svensk kultur till matförrådet. Så nu tänkte jag att detta är ett bra tillfälle att föreslå det; Mamma, kan vi flytta hit för gott? Vet att du inte kan vara utan din kaviar och knäckebröd, men som du ser är det inte längre ett problem.Ytterligare en sak, min prom kommer vara på en båt!!! 

home

Under träningarna brukar jag jogga ut på piren för jag tycker om att springa precis vid havet och det blåser alldeles lagom där ute, har inga egna bilder på den förstås men såhär ser den ut. Det finns en alldeles speciell anledning till varför jag gillar den också, och det är på grund av att på varenda stolpe under hela piren ligger det en sån här tjockis och gottar sigIngen av dessa bilder kan riktigt förmedla känslan, men så hittade jag den här videon, så gosiga är dem
 


Ifall man går upp tidigt på morgonen kan man till och med höra dem från mitt hus, och jag bor inte så nära havet.  Jag tycker bättre och bättre om Santa Cruz för varje dag som går. Som jag skrev börjar det kännas som vardag här också, men varje dag bjuder ändå på något ögonblick då jag ler lite för mig själv och är tacksam över att jag får uppleva det här. 

Hey Dude

Förlåt för dåligt bloggande. Vardagen smyger sig på här också. Igår fascinerades jag av hur många i min klass det var som tyckte att det var ok att slå barn i uppfostringssyfte. Kalifornien är väligt öppet så fram tills igår har jag inte märkt någon skillnad från Sverige alls nästan i värderingar, men detta blev ett så tydligt exempel. Diskussionen vi hade i klassrummet hade sett helt annorlunda ut hemma, vilket var väldigt intressant. Ungdomarna som tyckte att det var okej var asiatiska eller från Mexico, och jag antar att deras uppfostran är helt annorlunda mot min. Nu ska jag måla lite. Puss


popcornOrkar inte skriva så mycket för har som vanligt inte gjort mina läxor (vilket jag efter mejlet nedan verkligen känner att jag borde) Skulle förövrigt göra min artläxa och måla av ett popcorn men glömde av mig under tiden som jag åt dem så det finns inga popcorn kvar att måla av, så bra är jag. Har i alla fall haft en jättebra dag med Elise min svenska vän och hennes kompisar!


Win

Hello Anna

I read your paper thoroughly today and I have to say, I really enjoyed it. I found it refreshing and interesting to read about the candidates from your perspective. Thank you for taking the time to write such a thoughtful essay.

See you tomorrow, Ms. McDougall

lördag

Gårdagen spenderade jag genom att systematiskt gå igenom Santa Cruz klädutbud. Jag förstår inte varför alla (de flesta) har så fula kläder på sig i skolan!!!! Det finns nu officiellt inga ursäkter för detta. Jag kom i alla fall ut lite nöjdare och lite fattigare från Urban Outfitters, med insikten att jag bör hålla mig borta därifrån för min plånboks skull. En annan sak. Jag antar att det måste finnas någon slags snygghets+trevlighets-audition för att få jobba i klädbutiker här för jag blir alldeles knäsvag. När man ska prova något står det en kille som ser ut som att han rymt från Calvin Klein visningen där och ler sitt kritvita leende, så är det lås på provrummen så man måste gå och småprata lite med honom när han hämtar nyckeln och låser upp för en. Det är bara jättejobbigt. 


Tagga Halloween!!!!!

friday

Finns en liten möjlighet att jag skolkade cross countryn igår och begav mig ner till stranden med dessa pojkar iställetFörst satt vi 4 skatepojkar och jag på denna klippa och såg ut över havet Sedan lyssnade vi på ett band som repade inför ett privat event, den stunden kan ha varit den bästa någonsin
 


Sedan sprang vi bara omkring och dummade oss på stranden. Jag har förresten börjat tänka på engelska när jag umgås med folk nu, så häftigt!


 

Weirdo

Uppenbarligen kan man ha dåliga dagar i Santa Cruz också. Hade århundradets sämsta morgon, någonting fastnade i cykeldäcket och jag fick springa till skolan (det tog ungefär 25 minuter) kom fram genomsvettig ungefär 1 min innan jag började, utan att ha hunnit skriva ut läxan. Hann dock sitta på lektionen i 5 min när jag för hundrade gången fick gå och göra ett test för utbytesstudenter. Det går ut på att det sitter en tant framför mig och typ håller upp en bild på en morot och frågar vad det är, och sen när jag svarar rätt skiner hon upp i hela ansiktet som om jag precis kläckt ur mig meningen med livet och säger VEEEERY GOOD!! som om hon pratar med en femåring. Blir så trött. Idag vägrar jag i alla fall att göra läxor (endast på grund av att jag inte lyckades uppfatta vad någon av läxorna gick ut på) så jag ska övertala mina host-systrar att vi ska hitta på något skoj. Och ja, längtar hela dagen till när det ska bli tillräckligt kallt (ljummet) för att jag ska kunna dra på mig min hoodie. Ha en bra dag mina vänner!PS. MITT BANKKORT KOM PRECIS!!!! TACK MAMMA OCH PAPPA!!! WOHOOOOUpdate; ingen var på mina hitta-på-nåt-planer så jag bestämde mig för att planlöst gå ut och promenera. Det resulterade i att jag stötte ihop med två saker. En hjort, och en söt collegekille. Det senare resulterade i en privat skate-lektion, mycket skratt, lite nummerbytande och helt plötsligt nya planer inför helgen. Tur att ingen kan se det ytterst belåtna leendet som sitter fastklistrat på mina läppar just nu. Uppförsbacken på hemvägen har aldrig känts så lätt. Kan stryka det där med dåliga dagar nu. 

Bränner


Är egentligen för trött för att skriva något idag. När jag kom hem kastade jag mig på sängen och helt plötsligt var klockan 45 minuter senare. Har massor att göra. Dagens höjdpunkt var i alla fall när en fågel bajsade på Courtney två gånger inom loppet av 5 minuter (se, jag börjar lära mig namnen) Det är också lite intressanta saker på g, min galna bildlärarinna skämde tidigare i veckan ut mig genom att fråga hela klassen ifall någon kunde tänka sig att adoptera mig, men idag sprang en kille i klassen ikapp mig och sa att hans mamma sagt att hon var intresserad, bara sådär liksom. Vi får se vad som händer, trivs jättebra där jag är nu, men måste säga att "jag bor 5 min härifrån" lät ganska lockande. Plus att han höll en skateboard i handen. Jag vill lära mig!!! Nu ska jag skriva uppsatser. Alltså vi är så bortskämda i Sverige, här får man nya läxor varje dag, alltid till dagen efter. Dock är vi inte bortskämda med vädret. Jag dör av värmeslag. Idag när jag ensam joggade mot stranden med kameran i högsta hugg var jag lite rädd för att den skulle bli vattenskadad, av mig. 

Aj

Om jag ska beskriva min tillvaro med två ord väljer jag "konstant träningsvärk" men eftersom jag faktiskt har hur många ord jag vill på mig här får jag väl gå in lite utförligare på den. Fick till min stora förvåning (och till en början glädje) en cykel i present av Andrea i söndags kväll. Helt fantastiskt underbart snällt av henne, har världens bästa eh ja vad ska man säga; värd-storasyster. Har dock insett nu att detta betyder slutet på allt skjutsande och efter att ha dragit cykeln med träningskläder och 100-tons skolböckerna upp för 70 graders backen uppskattar jag tyvärr inte gåvan lika mycket längre. Låt säga såhär, jag måste i slutet av cross country träningen spara mina sista krafter för att det överhuvudtaget ska vara fysiskt möjligt för mig att ta mig hem (pappa, erkänn du är stolt över mig)

Idag i skolan fick jag en svensk vän!!! (Amerikanare fast med svenska föräldrar) Det var så konstigt att stå där och prata svenska i skolan, det lät helt fult och kändes jättefel. Men i alla fall så är det skönt att ha någon att prata svenska med. Plus att vi kommer kunna skvallra hur mycket vi vill, när vi vill, om vilka vi vill, vilket är helt fantastiskt! 

Har massor av läxor att göra och inga bilder att bjuda på (gick igenom kameran och alla bilder var på ekorrar så orkar inte koppla in den i datorn) men vill avsluta med att säga att jag är redan lite ledsen över att jag kommer att behöva åka hem en dag. Idag på träningen joggade vi ner till havet ett gäng och stod där vid stranden under en palm och bara såg ut över allt, och det var den bästa känslan i hela världen. Önskar att ni därhemma kunde få uppleva detta med mig.... 
poptarts

Idag har jag skrivit på den dumma uppsatsen hela dagen. Ifall min lärare visar sig vara republikan och dissar den tänker jag hoppa av kursen, så mycket känsla har jag lagt ner i den. Allt detta skrivande gjorde mig i alla fall tillräckligt inspirerad till att försöka vara en äkta amerikansk medborgare så jag bestämde mig för att idag är dagen jag ska prova Poptarts. Poptarts mina vänner, är nämligen vad en riktig amerikanare äter till frukost. Jag köpte den såklart i min utan undantag favoritsmak cherry. Allt som smakar cherry smakar gott tänkte jag. Nu undrar ni säkert hur det är meningen att man ska tillaga dessa.... saker. Jo, det är såhär att man stoppar dem i brödrosten. Ensam hemma som jag var blev jag lite nervös över hur jag skulle klara av detta helt själv, men jag behövde inte oroa mig;En äkta amerikansk brödrost har såklart poptarts märket ditsatt från början för att inga misstag ska kunna begås (ignorera den smutsiga "här bor det studenter" brödrosten förresten)

Hur smakade det då? Är såklart nästa fråga. Jo det ska jag berätta för er, är lite svårt att förklara dock. Det var en blandning av sött och sött och så med några inslag av sött.

Det var några som var glada i alla fall!
 


A trip to europe

Morgonen höll på att sluta med katastrof. Mitt under min 1000 words uppsats om amerikanska presidentvalet händer det som absolut inte får hända. Jag kände hur domedagen närmade sig. Tackade gud för mina dagar här på jorden.....

Min google translate slutade att fungera.

Löste det dock med att starta om datorn! Sedan kände jag att jag behövde en paus så jag tog en tripp till Europa. Det är nämligen Greece festival här i stan. Tillhörde nog dock ett fåtal av alla närvarande som faktiskt brukar åka till Grekland. 
Solen sken i alla fall (som om den inte alltid gör det) och näsan var full av grekisk mat och öronen av tonerna till grekisk musik. Sedan shoppade vi lite. Köpte endast billiga nödvändiga saker förutom tröjan nedan som kostade normalmycket och var väldigt onödig. Gillar den dock väldigt mycket, och alla går med sådana tröjor här. Ni kan köpa likadana på hollywood ifall ni skulle vilja http://www.hollywood.se/classic-dot-tee-blk/p/15478#filter-2 Så coolt att de alltid har funnits där men aldrig haft en betydelse för mig innan. 

make a gif

Missade solnedgången tyvärr, men bjuder ändå på en strandbild, jag kan inte fatta att jag faktiskt bor härfredag

Äntligen fredag. Är så utmattad, fick en personlig tränare på cross countryn idag vilket var extremt utmanande eftersom jag i och med det inte kunde fuska alls....Hon tittade på mig hela tiden! Trodde att alla skulle vara tjocka här med ärlig talat jag är typ den minst vältränade på hela skolan. Såhär ser den ut förresten;Sedan har den förstås fotbolls och tennisplaner, gym, pool och en massor av andra små byggnader som är kopplade till den, men här är framsidan och den är finast!Var på Museum of Art and History också. Det är så jobbigt för jag kommer inte ihåg namnet på någon av mina "vänner" (alla heter så konstiga saker och så säger de sitt namn en gång superfort och förväntar sig att jag ska registrera det, och ibland kommer det fram nya personer som bara "du känner den och den eller hur? och jag bara eehhhh aaahhh tror det....) I alla fall så går tjejen ovan i min klass och jag kommer inte ihåg vad hon heter. ...och här är ett exempel på hur fina husen är här, promenerade hem och var helt lycklig (förutom att alla mina skolböcker seriöst väger 1000 ton och att backarna typ lutar i 70 grader och att det var ungefär lika varmt ute som backarna lutar, men jag ska inte klaga. Nu ska jag ut och äta med Andrea och hennes vänner, hoppas att ni har haft en fantastisk fredag! Glöm inte hur jag ser ut förresten. Såhär ser jag ut.
woodstock pizza

Ska försöka att inte göra om gårdagens misstag och faktiskt somna ifrån alla mina läxor klockan åtta på kvällen och börja i god tid idag så att jag kan somna naturligt mellan halv åtta/åtta sådär utan problem. Det verkar vara så mina nya rutiner ser ut. Hittade ett explorius-häfte som sa att ett större behov av sömn endast är ett symptom av kulturchocken så förhoppningsvis går det över snart.

I alla fall, idag åt jag seriöst den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv. Utan konkurrens. Den var så krispig, och alldeles alldeles perfekt lagom av allt. Det gör inte saken sämre att vi köpte den från;Jag älskar Santa Cruz. Jag kanske inte har sagt det, men det gör jag. Hela staden ser ut som att den kommer från 60-70-talet. Människorna som rör sig här är antingen hippies, surfare eller skatare, i en alldeles underbar blanding. Alla är så sjukt avslappnade och trevliga, så fort jag ska göra någonting och de hör att jag inte är härifrån frågare de, hälsar mig välkommen och önskar mig lycka till! Det åker omkring folkabussar lite här och var. Bostadshusen är så fantastiskt fina, jag kan inte ens beskriva det, jag lovar er att jag ska gå hem från skolan en dag och fotografera (trots att jag bor "up the hill") Den dåliga bilden ni ser här nedan tog jag bara snabbt när vi skulle in på pizzerian, så ser det ut "downtown" Det är en lång gata med massor av affärer, alltifrån små butiker med mer hippiekläder till lite större som Urban Outfitters och Forever 21. Min skola är också sjukt avslappnad. Det finns inga dresscodes överhuvudtaget (ärlig talat går vissa tjejer omkring i shorts som knappt blivit accepterade på hulebäck) Mina lärare har piercings, tatueringar och föreläser om varför man ska rösta demokratiskt. Imorgon ska jag på Museum of art and history med min bildklass. Är förresten inte alls rädd för mina vänner längre, vi lunchade idag igen och de var så söta och bjöd på min mat och lovade att de skulle visa mig massor av saker! Allt känns faktiskt jättebra just nu, jag trivs så bra här!


high school dag 2

Bytte bort den lätta engelskan, yogan och color guard (tack gud för det) till English Composition och American Government istället. Vilket gav mig
1. Vänner
2. Extrema mängder homework
 


Nu har jag bara tre lektioner om dagen (men det räcker och blir över) och så avslutar jag med cross country, ska alltså styrketräna och springa varje dag. 

hahaha alltså jag är livrädd för mina nya vänner, det gick till nästan exakt såhär idag;


I min engelskaklass var det verkligen en tjej som frågade ut mig och sedan var hon tyst en stund, och sen sa hon "you come and have lunch with me and my friends if you want" och hon sa det med ett sådant eftertryck att det lät som att det var årets händelse. I min skola äter man tydligen inte lunch i cafeterian för det är "prison food" så vi var ett helt gäng som gick hem till henne istället, var länge sedan jag såg ett tjejgäng med sådan uppenbar hierarki, vilket känns väldigt läskigt. 

Borde berätta mer om hur jag bor osv, men jag har så mycket läxor och jag är så nära att somna att jag måste börja med dem nu, ska försöka få tid att ta lite bilder osv. Ha det bäst därhemma!

till malin

antar att du hatar mig eftersom du satt lösenord på din blogg och avaktiverat din facebook så det är omöjligt att spåra dig

high school

Okej. Första dagen i High School är nu avklarad.
Jag har det bästa schemat jag någonsin hört talas om.

Börjar morgonen med engelska, fick en av de lättaste engelskakurserna som fanns, var den för enkel skulle jag uppgradera mig, missade den idag eftersom jag var hos studievägledaren. 

Sedan går jag vidare till Yoga (för din skull mamma) Det enda jag egentligen behöver tillägga är att man endast får bonuspoäng ifall man skulle lyckas somna, och vi ska gå till stranden och hänga varje fredag! 

Sedan är det dags för Art. Idag målade jag av en gympasko. Min lärarinna är smått galen men extremt talangfull. 

Sedan kommer det värsta. Studievägledaren lyckades promota någonting som hetter Color guard. Det går ut på att man ska dansa med en jättestor flagga. Det var det absolut värsta jag gjort, det stod en tjej bredvid mig och hackade på varenda rörelse jag gjorde i en och en halv timma, hör fortfarande hennes röst i huvudet. Ville bara dunka den jävla flaggan i huvudet på henne.

Så, den kursen tänker jag gå och välja bort imorgon. Har ingen aning om vad jag ska ta istället. Det finns nämligen ett litet problem...... ALLA I SKOLAN ÄR TYP 15 ÅR. High School är ju uppdelat på 4 år och alla kurser jag har går att välja vilken årskurs man än är i.
Har fått stå ut med pyttesmå tjejer som blir så exalterade över att jag är svensk och ska gå i deras klass att de hoppar upp och ner och skriker av glädje hela dagen. Behöver i alla fall inte oroa mig för vänner, behöver mer oroa mig för hur jag ska bli av med dem. Imorgon ska jag gå på senior-jakt. Funderar (trots att det gör lite ont i hjärtat på mig) på att välja bort mina snälla kurser mot nåt svårare för att få gå med fler människor i min egen ålder.

Vi får se hur detta slutar. Fortsättning följer 


Welcome to California


Dör

Nu vill jag att ni ska föreställa er 9 timmars tidsskillnad från vad du är van vid, 2,5 timmars sömn under natten sedan gå upp klockan 02:30 och vänta på flygplatser/flyga fram till 14:30. Biltur hem, lite sallad på det, packa upp väskan och sedan ett dödsjobbigt crossfit pass bara sådär (jag vill att ni ska önska mig en god natts sömn)

Vad händer!? Jag är seriös. Jag tränade precis crossfit med ett gäng stenhårda tatuerade muskelpaket och tjejer med kroppar som man kan drömma om typ.
Det. gör. ont. i. hela. min. kropp. 

Titta noga för det där är det närmsta ni kommer, allt där innifrån är definitivt hemlighetsstämplat material ifall jag ska ha någon värdighet kvar. Godnatt


New York dag 2

Hej finisar, försökte skriva igår men internet på hotellet totalvägrade. Hade en väldigt bra andra dag i New York också, och här kommer lite bilder från det!
Passar förövrigt inte alls in i gruppen, ser ut som en lång svart skepnad typ


Vad ni ser på bilden nedan är
1. Hur det amerikanska valet går till; smutskastning (Ja, jag var tvungen att gå emot alla mina principer och bidra fel sida med 2 dollar efter fem minuters hysteriskt skratt) 
2. Vad jag kommer att leva på de närmsta 10 månaderna ungefärI ALLA FALL. Det var New York det. Men, nu sitter jag här I SANTA CRUZ. Har rest hela dagen. Första flygturen gick smidigt, förutom att jag sov och missade matutdelningen (här kommer flygplansmaten från starbucks) och att kvinnan bredvid mig tog upp ett och ett halvt säte ungefär. Sen kom det hysteriska ögonblicket när jag på Seattles flygplats tar tåget (ja, flygplatsen är så stor att det finns ett tåg) x antal hållplatser till gaten som står på mitt boardingpass, precis lyckas komma fram i tid och får höra att de har flyttat den till stället där jag var när jag började. Jag hann, är allt jag har att tillägga, vill helst förtränga resten.

Nu ska jag ner och umgås med min "värdfamilj". Vi har varit och ätit och de verkar supergulliga verkligen!!! Skriver när jag har tid. Imorgon börjar skolan. Oh my gosh (man får inte säga oh my god här)

New York dag 1

Hej alla mina vänner!!!
Idag har jag shoppat kablar så nu ska ni få dagens bildbombsuppdatering. Här nedan ser ni jag och Sara min rumskompis, just nu sitter vi och äter Cheetos (som ostbågar fast 1000 gånger bättre) och dricker Dr Pepper (<33) Idag har jag sett så sjukt mycket, och ni ska nu få se litegrann.Dagen började med en äkta amerikansk frukost som innehöll både bacon, toast och omelett. Sedan begav vi oss ut på sightseeing. Först såg det ut ungefär såhär:Vilket var fantastiskt fint, sedan såg det ut ungefär såhärVilket inte är så dåligt det heller....... Sedan kommer en sak som jag hade kunnat tillägna 100 inlägg. ALLA DESSA CUPCAKES. Döda mig. Jag var förstås tvungen att köpa den med Lorax. Det gjorde hemskt ont i hjärtat på mig när jag åt upp den (fast förmodligen inte lika ont som hjärtattacken kommer göra när jag dör av för mycket socker)På stan hängde det massor av luriga små filurer som först var jättetrevliga och skulle kramas och tas kort med, och som sedan sträckte fram väskan och tiggde pengar, vilket var en metod som verkligen rekommenderas för vem kan neka Hello Kitty? Ingen. Sen var vi hungriga. Detta är Sara, Sofie och Sara. Låt er inte luras av vattenflaskorna på bordet, i äkta amerika andan kompenserade vi detta nyttiga alternativ med en rejäl hamburgare. Bilderna ovan kommer från den bästa leksaksaffären du kan föreställa dig. Finner inga ord för att beskriva den, lite sorgligt dock att jag redan spenderat hela min barndom utan att veta om vad jag missat. Vill ge lite extra kärlek till Willy Wonka avdelningen. Och Barbiehuset, som förövrigt hade två våningar proppfyllda med alla mina barndomsönskningar!Har också hunnit skaffa några nya vänner från New York. Flawless!! Men, så kommer också dagens missöde....Här ser ni honom. The naked cowboy. Som ni ser är han en riktig godbit som vi säger hemma i Sverige. Kunde förstås inte hålla mina små tassar ifrån honom... och här ser ni resultatet av detta. Min tripp till USA blir lite längre och lite mer instängd än vad jag hade förväntat mig, men det var kul så länge det varade!

Godnatt, puss på er


typiskt

Året kunde inte börjat bättre. Oturen för mig börjar vid att jag glömmer mitt jävla bankkort hemma (nu ska jag tillägga att det är totalförbjudet att skicka korten med posten hit, att det kostar vrålmycket att öppna ett nytt konto och att ingen amerikanare använder internetbank) Oturen för er börjar med att jag även lyckas glömma sladden som jag kopplar ihop kameran i datorn med. Noo pictures for youuuuu. Dagens tur är väl att jag lyckades överleva, sitter här på hotellrummet i New York och pustar ut. Kan inte förstå att jag inte ska få ta på er på 10 månader. Sjukt. SAS har förövrigt ett värdelöst filmsystem som gör att massa filmer bara går och går i sätet framför så har sett typ tre filmer då jag såg andra halvan av den innan den första. Var dock lite kul när man såg den andra (fast alltså första) delen och bara "ahaaa det var därför de snackade om det förut" AJA. Snart ska jag och alla andra utbytisar äta middag. Förresten är det så varmt här att jag fortfarande är lite osäker på ifall jag överlever dagen. Hoppas att ni har det bäst därhemma. puss

Update; Försökte vara lite kulturell på middagen och beställa något som såg konstigt ut. Fick vitt bröd med kött och MÄNGDER av ost på, oså massvis av pommes till det då såklart. USA <3

Plötsligt händer det

Igårkväll när tiden för att bli uppringd redan gått förbi och allt hopp var ute lyste äntligen skärmen på min telefon upp av ett 08 nummer. ÄNTLIGEN!

Jag ska till Santa Cruz i Kalifornien!!!!!!!!


Det är bara en välkomstfamilj än så länge men jag ska bo tillsammans med två 24 åriga tjejer och det låter helt fantastiskt! Det sjukaste av allt är ATT JAG ÅKER PÅ FREDAG. Herrejesus förstår inte hur jag ska kunna förbereda mig inför det här Har ägnat hela min dag åt att försöka förstå vad som hänt
och hela min kväll åt att försöka få hela mitt liv att samsas om 23 kilo.
Nu ska jag (försöka) sova (vilket är totalt omöjligt)
Imorgon har jag min sista dag i Sverige på 10 månader. 


snälla

Okej, det finns inga nyheter kring mitt kommande år så vi kan ju glömma det sålänge. 11 September skämtet håller förövrigt inte ens längre för datumet är framflyttat och jag kommer bli kvar här alldeles för länge. Vilket det visade sig under morgonens joggingtur är det sista som behövs. Jag dog. Efter en sommar av alldeles för mycket unnande är jag inte tillbaka på ruta ett utan snarare ruta minus femhundra. Det enda jag har att säga till mitt försvar är att utbytesgrejen gör mig galen och glass direkt ur paketet är bästa medicinen. Bilderna nedan kommer från helgen hos farmor där födelsedagsfirandet måste ha bidragit med ytterligare typ tre månadsintag av kalorier. Färgade förresten håret rosa som resultat av uttråkningen. Snälla kan inte bara placeringen komma snart. Snälla. Snälla.  

RSS 2.0