sista 2013

Ett litet urval av vad jag har haft för mig när jag inte bloggat

Hade en hedonistisk afton med några av mina finaste vänner som började med lugnt filosoferande och vindrickande men urartade lite galet då mitt vardagsrum förvandlades till ett dansgolv, det bör tilläggas att Pontus somnade sittandes vid mitt köksbord där han spenderade natten. Jag och Jari gick och såg the Hobbit på premiären, jag blundande halva filmen för att det var så läskigt. 
 


Gick till Pustervik på en söndag och skålade för frihet på ett Amnestyevent. Protesterade mot rasism i ett gigantiskt fackeltåg med flera tusen deltagande som gick genom hela stan. Begav mig till Annedalskyrkan på konsert för hemlösa eu-migranter och lyssnade på Jose Gonzales, Jens Lekman med flera 



Tog en paus i allt hårdpluggande i slutet av terminen och unnade mig en kväll på stan med lite shopping och sedan en sushimiddag med mig själv. 
 


Snön kom och gick med rasande fart men fick upp lite julstämning hemma efter att ha pyntat granen


Jag och Jari hade otaliga kvällar med filmer, dumma tv-program och onyttiga tillbehör 



I skolan hade vi pepparkakshustävling med flygande hus och så samlade vi in pengar till musikhjälpen



Adam fyllde 18 och vi fullföljde traditionen och gick på lunchen och drack öl och vi hade det så festligt att vi nästan blev utkörda från Åkantens lunchrusning. Vi hade också julklappsbyte och jag fick skumtomtar för en halv livstid av Carl-Oscar och Adam. 



Vi tre firade tillsammans att det äntligen var lov med lite thaimiddag, sedan hade vi en festlig natt på Gretas 



Jari hjälpte mig att återhämta mig med lite pussande




 

Nyår

Då jag varit extremt dålig på att uppdatera eftersom jag knappt befunnit mig i mitt hus en endaste sekund tänker jag nu när jag väl gör det lägga upp lite bilder från nyårsmiddagen hemma hos mig i brist på annan bloggmotivation


RSS 2.0