floppyfeat

Fick i onsdags 427 vykort signerade under Amnestys skriv för frihet kampanj. Är så himla fint att folk dyker upp och är engagerade i gruppen. Åkte in till kontoret och lämnade dem och möttes av applåder. Sedan jobbade jag, och sedan kom Jari och såg paradise hotel med mig. Mitt huvud var helt slutkört av allt pratande. 


I torsdags började jag dagen med att spänna tandställningen alldeles för tidigt på morgonen. Tog mig till skolan där jag hade filosofiska seminarium då vi diskuterade meningen med livet, sedan körde jag ett amnestymöte, Jari hämtade upp mig och vi åkte till allum för att köpa finkläder åt honom. Så kom första snön, så himla fint. 

 
I fredags hittade Andrea och jag en 50 lapp på golvet och ingen vågade ta den för vi ville inte förlora vår karma, men vi tänkte att det borde vara ok att köpa fika för den. Efter skolan skyndade jag mig som en dåre till min after work klockan 4. Började med mingel på kontoret sedan övergick det till volleybollturnering. Sedan gick jag med några av tjejerna till en dödsfin lägenhet i Vasa. Det mest förnedrande som hänt var när vi skulle gå och jag tänkte passa på och smita in på toaletten lite snabbt och på dessa 30 sekunder lyckas de gå och glömma mig i lägenheten så jag blev innelåst. De hade lämnat i två grupper så ingen fattade att jag inte var med och jag hade inte ett enda nummer. Det löste sig tillslut och vi gick till vasastan och drack öl men sedan övergav jag dem för mina vänner och labyrinten på excet. Idag ligger jag i sängen med gårdagens smink och en aning huvudvärk. Nu tänkte jag försöka rycka upp mig och plugga litegrann


December

Hade trots sjukdom en mycket mysig helg. I fredags låg jag hemma och kollade på Huvudjägarna som är en norsk film så spännande att jag hade ont i hjärtat efteråt. I lördags bakade jag och Jari pepparkakor. Spenderade mer pengar på pepparkaksdekoration än vad jag skulle gjort ifall jag gått ut, känns stabilt.

 
Så i söndags kom Jari igen och vi berättade spökhistorier för varandra och sedan åkte vi ut på en läskig biltur och sedan kompenserade vi alla läskigheter med ännu mer julbak.


Och nu har veckan och jobbet kommit igång igen. Spenderar mycket tid på biblioteket med Clogge som inte kan betala sina förseningsböter. Imorse hade vi möte med västragötalandsregionspolitiker (det blev ett hemskt långt ord som jag inte vågar göra särskrivning på) och en miljöpartist sa till mig att hon hoppas på att jag ska bli nästa generalsekreterare i FN, hoppas jag med. Följer pinsamt nog Paradise Hotel slaviskt och bör nog ändra på detta innan jag åtar mig rollen. 


RSS 2.0