I follow rivers

Lite bilder från veckan. Solen skiner. Hänger i Janies fantastiska trädgård. Har sleepovers. Skolan känns som semester. Livet är allmänt bra. Imorgon börjar spring break och jag åker ut och campar för lite river rafting, sedan åker jag vidare till Sacramento, är hemma på tisdag. Vi hörs då!

 

Monday

Förra veckan och helgen har bestått av en massa latande på stranden, en del parkhäng, och så mitt livs första både jazz-konsert och black metal-konsert. Förhoppningsvis inte min sista black metal förövrigt, för det var så coolt!! De flesta killarna hade längre hår än mig, och så stod vi och headbangade till ett band som spelade som om allt var i slow motion, och det var helt mörkt därinne med tända ljus på sidorna och djävulsdyrkar saker upphängda på väggarna. Kändes som att jag var med i en film, en känsla som infinner sig minst tre gånger i veckan, vilket inte är att klaga på. En metalpojke gav mig en cd att ta med hem så nu ska jag minsann lyssna på.



Förresten, så långt ifrån black metal man kan komma, idag köpte jag min promklänning för 68 (!!) dollar, jag sparade över 220 dollar på den wohoo nöjdaste tjejen i världshistorien. Ska göra modevisningar oftare tror jag. Nu ligger jag här i min säng och gosar med en av mina katter, är hos min värdmamma nr 2 och ska bo här i två veckor hade jag tänkt. Kommer sakna Sirius dock. Mor och far vi måste skaffa husdjur
 
 

Prom fashion show

Igår kväll gjorde jag en fashion show för Jewels. Herregud vad mina fötter dödade mig i de hemska silvriga klackarna. Var där i 8 timmar och gjorde tre olika shower plus några extra vändor framför kameran. Sammanfattningsvis var det kul men jag är glad över att jag inte är modell på heltid. 
 

SF

Okej, fantastisk helg i San Francisco. Bästa maten, mysigaste hotellet, spenderade massor av tid på en av mina favoritplatser på jorden (Haight & Ashbury) Jag och Rosie gick ut på äventyr och träffade law school studenter som bjöd oss på natt-middag och jag råkade ljuga och säga att jag gick på UCSC och självklart hade en av killarna just tagit studenten därifrån så jag var tvungen att försöka hänga med i hans entusiastiska försök att hitta gemensamma klasser och favoritplatser. Vi tittade på st patricks days paraden, en ljusshow på bay bridge, såg moulin rouge på bio och två gånger frågade okända killar ifall de fick ta kort med mig. Kände mig som en kändis. Hur ska jag kunna vänja mig av vid denna uppmärksamhet haha, kommer sakna att vara den enda långa och blonda.

 

Överlever

Lite picknick


Lite Charlotte
 

Lite Phoenix



Lite monterey bay


Lite läxläsning


Lite Andrew


Lite trädgårdsmys


Lite vattenfärgsångest

Lite har det alldeles för bra


hej

Dalig pa att blogga? Vem? Jag? Jag vet inte vad ni pratar om. 

huvudet bland molnen

Alltsa, skrattar at mig sjalv. Ar i skolan. Gick pa toaletten, lade ifran mig mobilen pa ett litet skap bredvid handfatet och tankte for mig sjalv "detta ar ett typiskt stalle att glomma mobilen pa" sedan var det inte mer med det, jag gick tillbaka till klassrummet. En halvtimma senare kollar jag efter mobilen i vaskan, och inser att jag glomde den pa toaletten. Varfor ar detta mitt liv?  Ps. Den lag kvar pa skapet. 

hejsvej

Forlat for bloggandet igen, jag ar dalig. Lovar att jag ska hem och battra mig. Igar hade jag en kort dag, efter skolan lunchade jag med Phoenix, Charlotte och Courtney. Sedan provade vi lite promklanningar, sa gick vi till tehuset. Jag traffade Andrew en stund. Sedan gick vi till the farmers market, och sedan akte jag och Phoenix till henne och hade sleepover. 



monday

Hej, jag ar jattedalig pa att blogga ar pa jattedaligt humor och sitter i min fotosal och har jattetrakigt. Har ar lite bilder jag hittade pa datorn fran forra veckan. Mina bilder fran helgen far ni se nar jag ar hemma och har mer energi. Nu ska jag tycka lite mer synd om mig sjalv. Hejda


RSS 2.0