Promenad

Tja! Nu ska ni få följa med mig och Sirius på en av våra dagliga turer. 



ps. detta är en cool fågel jag såg utanför skolan


muuuu

Min dejt med Andrew i fredags var jättejättebra. Längar tills vi ska ses igen, vilket är på onsdag. Sedan har han en spelning med sitt band på fredag som jag ska gå på. Idag är det måndag, vilket hade kunnat vara jobbigt om det inte varit för att min skolgång är en dans på rosor. Läser lite, målar lite, gör lite fotoprojekt och sedan är dagen över. Pratade med min värdbror idag om att volontera på hans jobb, ett solenergiföretag. Han lovade att jag skulle få ett bra letter of recommendation som tack, och en t-shirt. Det är mycket möjligt att mina arbetsuppgifter kommer utföras i en grön gorillakostym. Saknar att springa omkring på stan och irritera min omgivning. Bilderna nedan är på Andrews hemlagade middag och en mycket het tjej i fotosalen.


bättre sent än aldrig

Har varit värdelös på att uppdatera. Massor har hänt, orkar inte ens förklara allt. Lördag kväll var jag på rocky horror picture show och det har de flesta sett bilder från på fejjan men här är några iaf. Avslutade kvällen med en svettig sleepover med Sierra och Krishtin. 
 


Sedan var det söndag och Sierras födelsedag. Det firade vi med en bonfire. 

Sedan var det måndag. Jag och Phoenix spenderade hela dagen på hidden peak tea house som vi alltid gör. Paul fick vara med. Jag lämnade mitt nummer på kvittot till killen som jobbar där för han hade sagt till Paul att jag var söt. Och så kom Andrew in i mitt liv. 


Tisdag. Hmm, vad gjorde jag då. Kommer inte ihåg. Igår umgicks jag i alla fall med Bennett (firedancer) igen. Hade en mycket obekväm kväll då jag var tvungen att förklara att vi endast är vänner. Känns skönt nu i alla fall. Gick också ut från en biograf i mitten av en film för första gången i mitt liv. Den var minst sagt långtråkig. 

Idag gick jag till tehuset igen och hade te med Andrew innan han började jobba och då satt jag och läste lite för mig själv. Han kom och gav mig gratisgrejer hela tiden och var jättesöt. Vi har en dejt imorgon, vi ska först på artmusem sedan ska han laga middag åt oss och sedan ska vi gå på bio och sedan ska vi dricka te. Är lite nervös på ett bra sätt. 

Sedan traskade jag i alla fall därifrån och sprang in i Courtney, Briana och Katie som tittade på balklänningar.



Vi hade mycket kul och provade igenom en massa av min åsikt dödsfula klänningar. Men, nu kommer det roliga. Kvinnan som jobbade där blev så glad över att vi (alla utom Katie haha) var så långa så hon erbjöd oss att vara med i en fashionshow för promklänningar. Det kommer vara över 100 personer där, i mars. Så, jag lämnade mitt namn och nummer så nu får vi se vad som händer. Nu måste jag verkligen sova förstår inte ens varför jag är vaken måste få min skönhetssömn. 

glad

Menar inte att förvirra er genom att skriva om nya herrar varje inlägg, men idag har jag umgåtts med Bennett (min firedancer) Vilket var himla fint. Vi drack varm choklad, promenerade, och löste världsproblemen. Han ska lära mig att jonglera och jag fick låna hem en bok om psykologi. Såhär glad var han:


Valentines day

Hade bästa alla hjärtans dag. Nathan tog med mig ut på lunchdejt, han hade med sig en bukett med 25 (!!!) rosor. En hel trädgård typ. Finaste jag varit med om. Sedan hade jag fotografi och en tjej tog lite porträtt på mig som ni kan få se här (det var meningen att de skulle vara snea):


Sedan kom jag hem och tog hand om mina rosor:


Skypade lite med Ali:


Sedan gick jag över till min värdmamma nr 2 och åt middag med henne och planerade en massa roliga saker som vi ska göra tillsammans, uppdaterar detta inlägget med lite mysiga bilder därifrån när jag orkar ansluta kameran. Sedan kom i alla fall Nathan och hämtade upp mig igen och så åkte vi till stranden och promenerade vid vattenkanten och tittade på stjärnorna. Nu är det sent och jag ska sova, puss

Cupcakes & Digi-photo

Tjahh, sitter i skolan och gor ytterst avancerade saker i photoshop. Forstar ifall ni blir imponerade. Min dag har varit bra hittills, min vardmamma nr 2 kom och hamtade mig och Zane imorse och hade med sig valentines cupcakes till frukost vilket var mysigt, sa laste jag lite i litteraturen, sedan gick jag och Phoenix ut och fotade siluetter och spelade in roliga videos i min painting klass, vi ska forresten vara med i en fashionshow och gora seriosa grodhopp hela runwayen med tiaror pa oss. Det var min larares ide. Nu ska jag leka lite till i ps, sedan ska jag till mitt favorit tea house och gora laxorna och ikvall ska jag ata ytterligare cupcakes pa ett cupcake party pa min vardbrors jobb. Puss och godnatt


Ps. Hittade en glad bild pa mig och Amelia och en fin bild pa Lindsey som vi tog forra veckan pa skoldatorn ocksa. 

fire dancers

Det är märkligt hur Santa Cruz alltid hittar en väg att muntra upp mig. Jag var så trött på alltihopa idag. Ville bara åka hem. Det slutade med att jag gick ut på en arg promenad och lyssnade på arg musik i hörlurarna på högsta volym. Gick av mig min ilska och hamnade på West Cliff, och turligt nog är det söndag idag. Söndag innebär firedancers. Stannade för mig själv och tittade på dem. Slutade med att jag stannade i timmar och hade en fantastisk kväll. Träffade nya vänner, hittade en ny surflärare, fick lite firedance-lektioner på plats, såg ett antal nakna män. Det var förövrigt en fantastisk syn, på ett icke-sexuellt sätt. De dansade nakna i mörkret precis bredvid fyren med endast elden som lyste upp deras hud, och så till ljudet av vågorna och bongotrummor som två gamla skäggiga män satt och spelade. Som att befinna sig i en annan värld. Jag tog inte med mig min kamera, men jag fick fram lite bilder från flickr, kul att jag känner igen människorna på bilderna. Såg dock inte killen som jag ska på dejt med nästa lördag. En av nakendansarna ska bjuda mig på kaffe. Kan ju bara bli bra. I alla fall, här får ni en liten bild av hur min kväll såg ut, såg förövrigt killen i vitt naken, hehe. 


senaste nytt

Lite fina bilder och så SENASTE NYTT. Kommer ni ihåg servitören jag har pratat om på vår favoritrestaurang? Han som är enda anledningen till att det är vår favoritrestaurang eftersom han ser ut som en mycket bättre och yngre version av Brad Pitt. JAG HAR HANS NUMMER. Lyckligaste ögonblicket i mitt liv, ska låna hans gamla kappa till min graduation. Hoppas att han inte tvättar den innan, heheh


San Jose

Zane hade en dålig dag, så för att muntra upp henne låtsades vi att det inte var en vanlig måndag och åkte till San Jose och shoppade. Vi hade en jättemysig kväll. Nu ska jag läsa lite i min Obama-bok. Godnatt


Great week

Har haft en rolig händelserik vecka, men med lite energi för bloggande. Tänker ta saker och ting i knasig ordning nu, men det får ni stå ut med. Kan börja med min kväll, den har varit jättejättebra. Var på en dubbeldejt kan man säga med Phoenix, hennes pojkvän och deras vän. Såg inte alls fram emot det innan, eftersom jag inte trodde att jag var intresserad av honom, men det slutade med att jag hade hur roligt som helst. Han är te-expert, alltså på riktigt, hade ingen aning om att te-världen är som en egen religion, men i alla fall så gick vi till ett litet te-café och han bryggde ett fantastiskt te åt oss med en hel ritual innan och det var bara amazing. Så satt vi där jättelänge tills jag druckit så mycket te att jag var helt borta, och då gick vi vidare till en otrolig vegansk restaurang (alla i sällskapet är veganer utom jag) med hur god mat som helst, och sedan såg vi en film som jag inte kommer ihåg vad den hette men Stellan Skarsgård var en av huvudkaraktärerna. Här är jag och Alex, Phoenixs pojkvän
 
 
Har umgåtts mycket med Phoenix i veckan, med mitt nya fantastiska scema har vi painting tillsammans innan lunch så det har blivit så. Min skolgång är så bra, börjar dagen med amerikansk litteratur vilket kommer att bli jättebra, massa läsning, vi börjar med Dreams from my father av Obama vilket jag ser fram emot, det är också massa kreativt skrivande som jag också älskar. Sedan har jag painting, just nu målar vi med vattenfärger vilket jag inte gillar så mycket men jag älskar ju att måla så det ska bli kul att lära mig nya tekniker, plus att den klassen är hur bra som helst med massa bra människor. Så efter lunch jag jag fotografi vilket kommer att bli så roligt, nu jobbar vi med photoshop och jag lär mig faktiskt massa nya saker och tiden bara flyger iväg under den klassen för jag har så himla kul. Blev förvånad när jag klev in i salen för min skola är ganska fattig, men vi jobbar med macbooks och vi har en riktig fotostudio och massor med kamerautrustning, så det är grymt. Och ja, det är det. Alla klasserna är så roliga att jag lika gärna kunnat ha dem som kvällsunderhållning. 

I onsdags var jag och Phoenix på en kurs om hur man ska ta hand om sin hud, testade massor av organiska produkter och oljor och när jag vaknade morgonen efter var min hud så len. Fick med mig en goodiebag med massor av bra grejer hem också. Min hy är faktiskt bättre än någonsin, mest för att jag springer omkring osminkad hela tiden tror jag, men har inte heller ett endaste litet märke där jag brukar få eksem. Antar att solen är bra för mig, och att jag faktiskt mår så himla bra just nu och kan slappna av. 


 
I fredags efter skolan så åkte jag och mina värdföräldrar till en marin-utställning typ som ligger här i området, så gick vi en guidad tur, och jag fick hälsa på delfiner!! Jag var så lycklig, har aldrig sett delfiner på riktigt förut. De var så himla söta, de ser så glada ut när de simmar omkring. Det var två stycken i en pool. Det var tyvärr förbjudet att ta kort. Såg också världens gulligaste utter, jag har aldrig tänkt på hur söta de är innan, men det är ju typ det bästa djuret, titta på denna videon så förstår ni vad jag menar



Förlåt om detta inlägg är dåligt skrivet och osammanhängande, det är mitt i natten och nu ska jag sova. Godnatt

RSS 2.0