Beach day


pool day


Cafe Brazil

Åt precis lunch med MTVs filmteam, ingen biggie. 
DET FANTASTISKA ÄR ATT DE GAV RESTERNA TILL OSS OCH DET VAR HELT UNDERBAR BRASILIANSK MAT TILLRÄCKLIGT FÖR ATT FÖDA MIG FÖR RESTEN AV MITT LIV. 
Dör av lycka. Är mätt men fortsätter att äta. 

pyntade lite 
ps. har gjort iordning och frusit in lunchboxar för över en vecka. kommer hata brasiliansk mat tillslut 

put a t-shirt on

Här sitter jag på golvet och posar i mina hängselbyxor. Internet funkar inte i mitt rum. Hoppas ni gillar mitt rosa badrum i bakgrunden. Snart ska jag på fest för jag är ledig imorgon wohoo. Annars har jag inte gjort något speciellt sedan min dramatiska morgon. Skypade med min kära familj som kommer hit om två veckor och pratade med min kära värdmamma i flera timmar. Fick höra fantastiska historier om när hon reste jorden runt. 



Lyckades fånga denna bild på en tvättbjörn i vår trädgård. Lockade till mig den med kattmat. Den ser ut som en liten djävul.


Dagens äventyr

Imorse vaknade jag av att santa cruz county's most wanted man efterlyst för mord, bildstöld och massa grejer med heroin hade vaknat upp naken i vår trädgård utan att veta hur han hamnat där. Vi fick distrahera honom tills 7 (!!) polisbilar kom och hämtade upp honom. Min vardag förvandlas mer och mer till en amerikansk film. 

Zane hade förresten också hennes bal, så vi hade middag här oså


No need to say goodbye

 

svensk sommar och lillebror


dagens mysterium

Varför två coola kvinnor i färgglada kläder precis knackade på min dörr och frågade efter min värdmamma eftersom de skulle ha möte om en tv show, och sedan när hon inte var hemma blev svinsura och lämnade ett meddelande att hon skulle ringa dem så fort hon kan och att de kommer från MTV. VA? 

santa cruz

En artikel om Santa Cruz som jag hittade!
 
Santa Cruzans are a unique breed. If you’re new to this little part of the world, it may seem simple enough to understand at first, but just wait. Santa Cruz is an open-minded place with lots of different folks doing their thing. We love that, we wouldn’t be Santa Cruzans if we didn’t. In creating this list, we did not intend to stereotype but rather point out the undertones of the hipster, environmentalist, feminist and radical that lie in every true Santa Cruzan. Enjoy.
 

You hold strong opinions about where you buy your groceries.

You’ve witnessed a fight break out over bike rack space at the Santa Cruz Metro.

You have, on more than one occasion, found yourself asserting to a non-Santa Cruzan that Santa Cruz is more than just a liberal, pot-smoking, hippie haven. You do this despite the fact that you’ve had three vegan housemates, your boyfriend or girlfriend is kind of an anarchist, and you’re currently enrolled in a class about the music of the Grateful Dead.

Vegan or not, you’re familiar with and have probably tasted the following: seitan, tofu, tahini, kombucha, quinoa and nutritional yeast.

When people ask if UCSC has sports you say, “Actually, I don’t really know.”

You know the difference between a hipster, a hippie and the hippie hipster.

Your mom wanted to know when you started eating kale.

You have a favorite family of deer on campus and you generally know where to find them depending on the time of day.


At some point, you started to care about what’s going on in the world.


You feel a little anxious when there’s only one kind of trash can available and find yourself searching for recycling, compost and e-waste bins.

You and everyone you know has a different opinion about which taquería has the best burritos.

You have a soft spot for a few of the homeless guys on Pacific Avenue, but you really wish they’d stop asking you for weed every time you walk by.


You know that being fashionably late to a house party means arriving about 15 to 20 minutes before the cops roll up.

You avoid Quarry Plaza when you’re running late because you’ll probably run into two to three friends who will ask you to sign their petition and today you just don’t have time.

After three years dating girls in Santa Cruz, you don’t necessarily think it’s weird they don’t shave their legs, but it’s still not your preference.


Your reusable water bottle is permanently affixed to your body.


You’ve had at least one professor you’ve never actually seen wearing pants, only hiking shorts.


You drink a lot of coffee. None of it is from Starbucks.


The Grinch

Förlåt mamma och pappa, kunde inte hejda mig, men hahah bästa resväskan någonsin, förväntar mig att pappa tar med sig den på jobbresorna. 


lite blandat




 
 

plugg

Idag är inte kuuul. Har tvättat och flyttat och pluggat. Badar i läxor just nu, har redan hållit på i flera timmar och har massa kvar och jag orkar inte. Det värsta är att det egentligen inte spelar någon roll, men jag fick en liten lapp idag som sa åt mig att jag minsann ligger på A+ i min American Lit och då finns den där lilla personen i huvudet som säger åt mig att jag måste behålla det. Vill förresten påpeka att det är EN klass som delar ut alla läxor jag någonsin har, och idag ska jag säga er att jag ska lämna smarta kommenterar på 5 avancerade artiklar, svara på 6 frågor om slaveri, Stanford och Milgram experimenten och hur makt påverkar människor, skriva en uppsats om en av frågorna jag svarade på och komma på tre egna fördjupande frågor om allt det här att ta med mig till skolan imorgon. EN KLASS, EN KVÄLL. Föreställ er då ifall jag valt 4 sådana klasser. FY. Har det i alla fall mysigt där jag sitter och dricker Guava juice med djävulskatten. Adios nu ska jag återgå till det smärtsamma pluggandet. 


strawberry festival

Igår kväll bestämde sig min hund för att attackera en skunk vilket är den sämsta iden den någonsin fått och det resulterade i att jag har luktat så äckligt idag att jag har behövt hålla mig borta från folk, och jag har efter skolan ägnat två timmar åt att tvätta alla mina kläder inklusive jättejobbig handtvätt. Idag flyttar jag tillbaka till Janie som tur är eftersom huset luktar också. Blä. 

Som tur är spenderade vi halva dagen på en jordgubbsfestival, alltså ute i naturen. Jordgubbarna här måste ju vara det bästa, kommer sakna dem så mycket. Och att kunna äta precis hur många man vill också, mmhm.
 

Cykla för att skapa energi för att mixa smoothien!



Och ja vi åkte på riktigt i denna bussen så himla fint! 

 

PROM

Jag och Charlotte är färdigfixade hemma hos mig


Vi gör ett försök att gå till stranden och ta kort men misslyckas


Vi möter upp Courtney

Går till skolan och jag möter min dejt 




och så var det båten, tyvärr med min lilla digitalkamera


prom preparation

Det är morgonen för prom, igår gjorde jag min första manikyr och pedikyr och det var lite läskigt men jag överlevede och nu gnistrar mina naglar, äter pannkakor med yoghurt och bär till frukost och är lite nervös på något vis. Snart kommer hon som ska fixa hår och smink hem till mig och sedan ska jag iväg till Brianas hus och möta upp alla par för fotografering vid havet, sedan ska vi till skolan och hoppa på bussen som ska ta oss till den stora båten och sedan ska vi ut på tur i san franciscos hamn med middag och dans. Det är en vacker dag, solen skiner och jag har det braaa 
 

Här är en bild på Chase's 4 månader gamla hundvalp Panda. Det är det sötaste jag har sett i hela mitt liv. 

happy day

\
 

guava goddess

Hittade lite gamla fina bilder pa skoldatorn igen. 

 
djavulskatten 

sunflower

 
Det är fint här oså men det är mothers day och jag saknar min mamma, är lite deppig. 
 

mondaaaaay

Varfor i hela varlden skulle nagon vilja ga till stranden i detta vader? Dumma turister 
 
Har ocksa hundratals fina bilder pa Amelia fran varan photoshoot, har ar tva!

muuääähh

första och sista ni någonsin kommer att få se från de pinsamma 60 minuterna


jag är bäst

I förrgår gick jag i lite secondhandbutiker, och så såg jag denna simpsonströja. Jag är ju som jag är och jag tyckte den var cool även fast den är rätt ful, så jag köpte den för 10 dollar (65 kr)  och var nöjd med mig själv. 
 


Så går jag till skolan och min kompis Kristhin skriker att han hatar mig för att jag har tröjan. Jag fattar ingenting och går hem och googlar lite. Detta är vad som möter mina ögon. Hahaha det är det sjukaste jag varit med om, antar att jag precis fick en utsåld tröja för 500 dollar (över 3000 kr!!!!) mindre än utgångspriset. 





siriuus

Har lite kvalitetstid med min fina vovve som jag har saknat, har flyttat in hos Alexander och Eileen igen. Insåg precis att min nya webcam är värdelös, men ah, antar att vi får stå ut med det. Är kattvakt hos janie, men en av dem bet mig idag så funderar på att straffa dem genom att sätta dem på batningskur, de är ändå för tjocka. 
 


Kom precis på att jag inte har berättat min trailmix historia för er. En morgon så vaknar jag, går ner i köket, hittar en skål med detta innehåll på köksbänken. Äter självklart upp alla m&ms. Det är den naturliga sak att göra i denna situation. Är förresten fascinerad över hur mycket godare de smakar i en skål med trailmix än när man köper dem i en påse för sig, i trailmixen är de så dyrbara och attraktiva. I alla fall. Äter nöjt upp dem allihopa. Sedan kommer min värdmamma in i köket. "Åh titta Anna, vi hade tvättbjörnar här igår igen! Säger hon och pekar på några fotsteg på golvet." Sedan upptäcker hon skålen med trailmix på bänken. "Nämen titta vad roligt, de åt upp alla m&ms, de är så fascinerade de små djuren!" Sedan ägnade jag fem minuter åt att entusiastiskt diskutera hur kul det är att tvättbjörnarna gillar choklad, och sedan gick jag upp på mitt rum och kände mig nöjd med mig själv. Jag är en så bra människa. 


RSS 2.0