bättre sent än aldrig

Har varit värdelös på att uppdatera. Massor har hänt, orkar inte ens förklara allt. Lördag kväll var jag på rocky horror picture show och det har de flesta sett bilder från på fejjan men här är några iaf. Avslutade kvällen med en svettig sleepover med Sierra och Krishtin. 
 


Sedan var det söndag och Sierras födelsedag. Det firade vi med en bonfire. 

Sedan var det måndag. Jag och Phoenix spenderade hela dagen på hidden peak tea house som vi alltid gör. Paul fick vara med. Jag lämnade mitt nummer på kvittot till killen som jobbar där för han hade sagt till Paul att jag var söt. Och så kom Andrew in i mitt liv. 


Tisdag. Hmm, vad gjorde jag då. Kommer inte ihåg. Igår umgicks jag i alla fall med Bennett (firedancer) igen. Hade en mycket obekväm kväll då jag var tvungen att förklara att vi endast är vänner. Känns skönt nu i alla fall. Gick också ut från en biograf i mitten av en film för första gången i mitt liv. Den var minst sagt långtråkig. 

Idag gick jag till tehuset igen och hade te med Andrew innan han började jobba och då satt jag och läste lite för mig själv. Han kom och gav mig gratisgrejer hela tiden och var jättesöt. Vi har en dejt imorgon, vi ska först på artmusem sedan ska han laga middag åt oss och sedan ska vi gå på bio och sedan ska vi dricka te. Är lite nervös på ett bra sätt. 

Sedan traskade jag i alla fall därifrån och sprang in i Courtney, Briana och Katie som tittade på balklänningar.Vi hade mycket kul och provade igenom en massa av min åsikt dödsfula klänningar. Men, nu kommer det roliga. Kvinnan som jobbade där blev så glad över att vi (alla utom Katie haha) var så långa så hon erbjöd oss att vara med i en fashionshow för promklänningar. Det kommer vara över 100 personer där, i mars. Så, jag lämnade mitt namn och nummer så nu får vi se vad som händer. Nu måste jag verkligen sova förstår inte ens varför jag är vaken måste få min skönhetssömn. 

Kommentarer

Lämna ditt visdoms-ord här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv något som bara jag får se

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0